Treson Teak Ab

Remontti- ja rakennuspalveluja Vaasan seudulla

Treson Teak Ab tarjoaa monipuolisia peruskorjaukset- ja rakennuspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, mukaan lukien Mellby Home Finland talojen ja autotallien asennuspalvelu, tietysti myös muut tuotemerkit.

Yritys sijaitsee Maalahdessa, mutta palvelemme asiakkaita suurella alueella Pohjanmaalla, jossain määrin myös muualla alueella Suomessa. Ammattitaitoiset ammattilaisemme tekevät kaiken työn oikeilla laitteilla ja tietämyksellä aina sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Palvelemme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, kun aloitat rakentamisen tai remontoinnin suunnittelun, ja autamme mielellämme. Työskentelemme myös useimpien paikallisten yritysten kanssa voidaksemme tarjota asiakkaalle parhaan kokonaisratkaisun

Rakentaminen Vaasan
lähistöllä

Tarjoamme rakennuspalveluita sekä maalla, että saaristossa. Uudisrakentaminen onnistuu tontin raivaamisesta ja perustusten valamisesta alkaen. Olemme kokenut talopakettien pystyttäjä, jolta työt hoituvat järjestelmällisesti ja sovitussa aikataussa. Palvelemme asiakkaan tarpeiden mukaan joustaen, joten ota rohkeasti yhteyttä, kun alat suunnitella rakentamista.

Remonttityöt koko
Pohjanmaalla

Kaipaatpa sitten pihan muokkausta uuteen kukoistukseen, tai vuotavan katon korjausta, Treson Bygg tekee remontin rivakasti ja kustannustehokkaasti. Remontoimme Pohjanmaalla sekä saaristossa Vaasan seudulla. Monipuolinen kalustomme ja osaamisemme mahdollistavat onnistuneen lopputuloksen haastavimmissakin kohteissa.

Kuvagalleriassa näet osan tekemiämme remontteja ja rakentamiamme taloja Pohjanmaalla.

Kysy tarjous saneerauksesta ja talon pystytyksestä meiltä!

Yhteystiedot

Puhelin

Sähköposti

info@treson.fi

Osoite

Björneborgsvägen 1592
66160 Långåminne
Finland

Ulf Holm
Toimitusjohtaja
+358 50 527 6465

Pyydä tarjous

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Treson 2021 | Web design by BAMM!